Agnieszka Cegielska – propagatorka naturalnego stylu życia – przygotowała 60 przepisów na potrawy, które wzmocnią Twój organizm i będą miały zbawienny wpływ na Twoje zdrowie. A ponadto dopieszczą Twoje kubki smakowe. Naturalnie, zdrowo i smacznie. Czegóż więcej można chcieć?
Żyjemy w zanieczyszczonym środowisku, które osłabia naszą odporność i sprzyja rozwojowi chorób cywilizacyjnych. Co możemy zrobić, żeby ograniczyć wpływ negatywnych czynników na nasz organizm? Odpowiedź jest prosta – powinniśmy spożywać jak najwięcej naturalnych składników.
Po bestsellerowych „Naturalnie” i „Naturalnie 2” nadszedł czas na książkę z przepisami. Agnieszka Cegielska – propagatorka naturalnego stylu życia – przygotowała 60 przepisów na potrawy, które wzmocnią nasze organizmy i będą miały zbawienny wpływ na nasze zdrowie. A ponadto dopieszczą nasze kubki smakowe.
Naturalnie, zdrowo i smacznie. A do tego książka bardzo ładnie wydana. To idealna propozycja na prezent dla kogoś, kto ceni prozdrowotną kuchnię opartą na naturalnych składnikach. Książkę może uzupełnić pakiet poprzednich tytułów: „Naturalnie” i „Naturalnie 2”.
Agnieszka Cegielska jest absolwentką dziennikarstwa i studiów podyplomowych z dziedziny zdrowia i zdrowego stylu życia, a także konsultantką medycyny ajurwedyjskiej. Od kilkunastu lat związana jest z telewizją TVN, gdzie w programie Dzień Dobry TVN prowadzi cykl Naturalnie. Wielbicielka otaczania się naturą i sięgania w pierwszej kolejności po to, co natura stworzyła.
Partnerem projektu, dzięki któremu książka została wydrukowana na papierze ekologicznym, jest Save The Planet – pierwsze w Polsce Experience Center i platforma e-commerce, miejsce dla świadomych konsumentów dbających o zdrowie swoje i najbliższych, żyjących w zgodzie z naturą, z poszanowaniem zwierząt, przyrody i naszej planety.
Źródło: materiały prasowe
POLECAMY TAKŻE: Wzmocnij odporność i nie daj się grypie! Zobacz, co jeść zimą, by nie chorować
Wzmocnij odporność i nie daj się grypie! Zobacz, co jeść przed nadejściem wiosny
Dodaj komentarz